Sunday, February 7, 2010

Viscol si in Romania


Partea proasta e ca astia contractorii de dezapezire in SUA s au boierit. Canadienii au furtuni de genul acesta de cateva ori pe luna si serviciul merge bine.
In plus nu vezi nicio persoana interesata sa faca bani. Cand eram mai tanar, in Canada, umblam pe strada cu lopata la spinare si intrebam din vecini daca nu vor sa lopatez (traducere din franceza quebecoise) pentru 10 de dolari pe ora.
Am terminat cu dezgroparea masinii , dar drumul ce tine de primarie nu e gata.
Romania devine capitalista, America trece la comunism.
Vad ca si in tara sunt zapezi. Oare cum se vor descurca bietii oameni ?
Mai ales in Bucuresti si in Sud ?
Daca aici o astfel de decizie si declararea starii de urgenta vin sa convinga populatia sa nu se avante la drum, unde serviciile de dezapezire par cat de cat mai eficiente decat cele din Romania, cu atata mai mult locuitorii romani ar trebui sa fie constienti de riscul ramanerii inzapeziti in plin Baragan.

PS In timp ce scriu blogul aflu de la RealitateaTv ca o femeie naste in cladirea Primariei din comuna Clejani. Niciun sprijin din partea Spitalului, din partea altor autoritati...

No comments:

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...