Monday, May 14, 2012

Romania intre onoare si mandrie

Cateva fetite reusesc sa reintroduca Romania intr-un circuit de onoare. Este trist ca multi dintre noi, mai ales politicienii ne mandrim cu aceste rezultate, insa fara contributia noastra.
Ne-am obisnuit sa aclamam victoria ca niste saltimbanci, chibiti de pe margine.
Revenirea la un modus vivendi fericit s-ar reglementa prin contributia fiecaruia dintre noi in sustinerea tinerilor sportivi.
Datoram ascultarea imnului national pe podiumul inalt al stralucirii de aur numai antrenorilor si echipei de minunate printese ale gimnasticii romanesti.
Oare cum se vor simti smecherii pervertiti de licitatii, politicienii ocupati cu galcevi, cu oricare alte tipuri de borduri hidoase, si autostrazi neterminate? Probabil se vor impauna si mai mult in costumele luxoase, in masinile importate considerand ca si ei au un merit in treaba asta sportiva.
Sa fim fericiti ca inca exista ingeri ce ne reprezinta la Bruxelles si nu maimutele de parlamentari  - unii dintre ei nici macar vobresc o limba romana la un nivel de prestigiu, sa nu mai vorbim de necunoasterea unei alte limbi de circulatie internationala.
Felicitari gimnastelor !
PS Este salutara decizia lui Ponta in dublarea primei de merit acordata sportivelor victorioase.

Broderie de vară

                                                              Pictură de I.V. Danu Întemnițat intr-o mireasmă - cristal iunie își ...