Friday, November 20, 2009

Odoardo Spadaro - Il Valzer Della Povera Gente (1939)*

Un cantec ce ar trebui sa aminteasca politicienilor burdusiti in masinile de lux ca mai exista si prostimea.
Valsul oamenilor saraci ar fi mesajul ca si ei au dreptul sa traiasca mai bine.

Thursday, November 19, 2009

Gipsy Kings - A Ti A Ti

Poate suna obraznic si nefiresc - dedic acest cantec prietenilor mei cei mai buni si poate imi dedic mie insumi dorul de a hoinari pe la rambla de barcelona...un bulevard al sperantelor de libertate, de implinire si de bucurie.

Wednesday, November 18, 2009

Vara indiana











In plina toamna, la cativa pasi de sosirea iernii floarea de cires infloreste cu obraznicie prin suburbiile Washingtonului DC.

Dialog stins inainte ca flacara sa consume ceara


Un om minunat cu zambet ingaduitor, acceptand dialogul pe cele mai diverse tematici a disparut aidoma flacarii dintr-o stea unica.

Colaborator al editorialului http://www.acum.tv/, filozof, un rabin investit de talentul propriu, de bunul simt si de umanismul unui homo universalis nu lasa umbrita intreaga-i asezare discursiva de excesul religios.

Inginer, lingvist si pasionat al fotografiei era deschis dialogului pe facebook, twitter sa. Varsta nu-l impiedica sa se integreze in cele mai nastrusnice inventii HI-TEC.

Putini stiu ca Adrian a fost initiatorul unui motor de traducere engleza-esperanto.

Ramane numele si profilul lui in grupul prietenilor meu din Facebook.

Ramane inca acelasi partener de dialog fiind sigur ca ne va raspunde la mesaje si voi continua sa-l consider nu un prieten pierdut, ci o existenta nestinsa cum numai lumina dainuie chiar dupa caderea stelei.

Sunday, November 15, 2009

Food, Inc

Un documentar ce trezeste consumatorul la o realitate echivalenta cu mersul timpuriu catre cimitir...
Fara cuvinte.

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...