Thursday, January 3, 2013

Legenda Patti Page

Am ramas surprins sa realizez cat de ignoranti sunt confratii mei de lucru.
Nu stiau de trecerea in feiinta a unei regine a muzicii americane.
Muzica ei va dainui si refrenurile simple ca niste valuri in zori ne trezesc diminetile insorite.

Sunday, December 30, 2012

Ganduri de sfarsit de an

In cazul multora euforia celebrarii acopera dorinta unui bilant la rece asupra anului trecut si uitam brusc de relele derulate cu sechele de maladii de nevindecat.
Inainte de a deschide sticla de sampanie ma intreb ce bucurie majora ar genera explozia orei 00.00 ?
Ca romani in tara, ca romani in afara tarii ce motive am avea sa ne bucuram de trecerea unui an?
Doare stergerea identitatii noastre ca oameni de omenie, de identitate cu brazii ce intr-o buna zi, soldati de terracota ai Transilvaniei vor fi secerati definitiv.
Nu va mai ramane nimic. Un teren defrisat cu politicieni oligofreni dandu se cu sania ori cu elicopterul in timp ce altii  impinsi de saracie, de disperare isi pierd viata in cautarea unor bucati de fier vechi.
Nu inteleg cum de carnea Kobe, ori vinurile aduse din alte tari nu le stau in gat i timp ce o plebe uitata, proscrisa isi da branci pentru un castron de sarmale, infometata.
Intr-o lume a globalizarii unde intre Berlin si Faurei  ar trebui sa existe diferente in a ura :
"La Multi Ani, 2013" ori "ein Glückliches Neues Jahr" ?
In aceasta zi de Revelion am decis nu prin enunturi discursive sa ma angajez in promisiuni desarte. Anunt oficial angajarea mea intr-un nou post nescos la niciun concurs, anume acela de reprezentant voluntar al fundatiei Charity for Romania. In aceasta zi in care mii de romani din intreaga lume se intrec in fast, in delir burlesc sortez bunuri, donatii primite de la prieteni, colegi de serviciu pentru nevoiasii din Romania.
Decizia ma face sa ma simt mai bine la intrarea in Noul An, ma face sa ma simt culpabil ca nu am facut o mult mai devreme.
Daca vreunul dintre cei ce cititi randurile mele si doriti sa va alaturati programului nostru va rog sa ne contactati si sa deveniti parte a unui gest umanitar

Lilly & Dave Pierce
Charity for Romania






Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...