Sunday, September 11, 2016

NEW YORK, NEW YORK

New York Forever !

9/11.J'accuse





Au trecut 15 ani de la atacul din NY.
Zidurile se refac, insa vietile a catorva mii de oameni arsi de vii ori pulverizati nu pot fi nicicand reaprinse.
Inca se deruleaza scenarii oculte si conspirationiste cu privire la caderea turnurilor gemene.
Inca rictusul diavolului isi extinde suflul pestinential peste lume.
Nu incerc sa vorbesc dinauntrul Americii, dinauntrul unui suflet amputat, ci dinauntrul copiilor, al sotiilor ori al prietenilor vaduviti, al sufletelor nevinovate ce trebuie sa plateasca pentru ce ?
Daca este sa acuz o fac in numele victimei inocente, al unor oameni arsi pe rugul urii, al totalitarismlui de Ev Mediu salbatic.
Daca este sa acuz ma alatur celor ce incearca sa ucida bestia, fiara -nici macar apartinanda regnului animal. Acuz un grup terorist ce isi impinge proprii-i copii la moarte intr-un sacrificiu satanic.
Cu atat mai grav e ca in mare parte scenariile si planurile distructive se urzesc in Arabia Saudita, presupusa tara prietena a Occidentului si a Americii !
GOD BLESS AMERICA !


Din partea Ambasadei Romaniei in Washington DC

Stimaţi prieteni şi colaboratori,
 
În continuarea comunicărilor privind votul în străinătate la alegerile pentru Parlamentul României 2016, vă aducem la cunoştinţă că Guvernul României a aprobat Ordonanţa de Urgenţă nr. 47 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016, care vor avea loc la data de 11 decembrie 2016.
Una dintre modificările incluse în Ordonanţă se referă la introducerea posibilităţii alegătorului de a transmite cererea de înscriere în Registrul electoral către misiunea diplomatică şi prin e-mail, până la data de 14 septembrie 2016, atunci când este prevăzută închiderea Registrului electoral.

Rugăm sprijinul dumneavoastră pentru diseminarea comunicatului anexat, conţinând informaţii despre modificările legislative şi adresa de e-mail pusă la dispoziţie de Ambasada României la Washington pentru înscrierea în Registrul electoral, către comunitatea românească aflată pe teritoriul Statelor Unite, pe canalele de comunicare aflate la dispoziţia dumneavoastră.
 
Cu mulţumiri anticipate şi deosebită consideraţie,
 
Gabriel Rotaru
 
Political Counselor
LOGO  misiuni--03EMBASSY OF ROMANIA
to the United States of America
1607 23rd Street NW
Washington, DC 20008


Phone:  +1 202 2324749 # 107
Fax:       +1 202 2324748
E-mail:  gabriel.rotaru@mae.ro
http://washington.mae.ro
facebook.com/romanian.embassy.us
 
 
 

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...