Thursday, June 25, 2009

Un rege al muzicii pop a incetat din viata

Michael Jackson a murit intr-un spital din California. Cariera sa muzicala a inceput inca din anii 60 la varsta de 4 ani (Jackson 5) impreuna cu fratii sai.
Controversat, repudiat, si totusi aclamat va ramane in memoria muzicii pop cu cateva hit-uri :Beat It," "Billie Jean" si "Thriller".

Wednesday, June 24, 2009

Pe unde mai bantuie sibienii(III)

Pentru cateva zile prinde bine o escapada prin Alaska, stat al Americii numit "ultima frontiera" sau "tara soarelui la miezul noptii".
Departe de forfota metropolelor, de poluarea digitala putina uitare de sine, de ultimele barfe politice si de mileniul tulbure ca o balta zoioasa te adoarme in fosnetul pur al Nordului.
De dincolo de flanela lui Lenin rusii se pot oftica din plin pentru pierderea unei parcele de paradis in 1860.
Nu au decat sa se indulceasca ascultand melodiile cantaretei Jewel, originara din Alaska.


De ce noi nu reusim ?


Nu departe de Washington DC, un motel reinvie atmosfera bavareza prin calitatea si unicitatea unui meniu specific gastronomiei germane. Bavarian Inn se distinge prin a fi un colt Starnberger See pe malul Potomacului, in Shepherdstown, cel mai vechi oras din Virginia de Vest.
In 1762 asezarea a fost numita initial Mecklenburg dat fiind numarul majoritar al colonistilor germani. Artera principala din localitate se numeste si astazi German Street.
Inca nu am intalnit un restaurant cu specific romanesc in afara tarii menit sa ne reprezinte cu adevarat in lume.

Broderie de vară

                                                              Pictură de I.V. Danu Întemnițat intr-o mireasmă - cristal iunie își ...