Wednesday, June 15, 2011

Cazul Placinta

O beizadea din Romania isi face de cap in Romania.
Mama ii gaseste circumstante atenuante sub explicatia consolatoare ca toti copiii din tara noastra consuma droguri.
In experienta mea de viata, as zice, ca in marea majoritate a cazurilor consumatorii de droguri provin din familii instarite.
Iata ce zice mamitica despre Goe Placintica:
“Sunt mândră de fiul meu. Este un băiat independent şi mă bucur că l-am crescut aşa şi prefer să se scrie ce se scrie decât să îl ştiu în ţară şi să i se spună băiatul lui Plăcintă. Copilul meu, adică băiatul meu că deja are 19 ani, a crescut de la 13 ani prin ţări străine şi s-a descurcat de unul singur”
Ma bucur ca m-a ferit destinul de asa odrasla. Cat despre ispravile sale nu le mai insir, le stie toata lumea !

Tuesday, June 14, 2011

Capriciu estival in Virginia
Conducere sub influenta alcoolului nu mai reprezinta un pericol publicIn judetul Bihor o tanara dispare din lumea noastra in urma unei coliziuni fatale provocate de catre un jmeker in Mertzan !
Magistratii acorda in dulcea clementa -tipica justitiei noastre, privilegiul respectivului sofer turmentat, ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate.

"Ulterior, în jurul Mercedesului boţit s-au adunat şi amici ai şoferului, despre care BIHOREANUL a obţinut informaţii că se numeşte Iuliu Chiş şi că are 37 de ani. În timp ce medicii le acordau primul ajutor victimelor, "gealaţii" lui Chiş se luau de martorii la eveniment: "N-ai treabă, fraiere, vrei să pleci împachetat de-aici? Vrei să pleci împachetat?", a ameninţat unul dintre ei.

De altfel, poliţiştii au concluzionat fără probleme că vina îi aparţine bărbatului aflat la volanul limuzinei. "Accidentul s-a petrecut în condiţiile în care şoferul Mercedesului nu a respectat semnul "Cedează trecerea", nu a acordat prioritate, a pătruns în intersecţie şi a izbit din plin Tico-ul", a declarat inspectorul Adrian Sabău, de la Poliţia Rutieră, care coordonează ancheta la faţa locului. " (Sursa Bihoreanul)

Vom deveni un cartel gen Columbia ori Mexic.

Timpul fondurilor europeneTema reala a unei tari nu consta doar in a astepta pleasca din cerul european. De ce o tara bogata si cu oameni minunati, capabili nu beneficiaza de guvernare si de proiecte de relansare a economiei ?
Sa credem ca banii cu care ne indatoram pe zi ce trece se va carpi zidul de chirpici al viitorului nostru ?

Broderie de vară

                                                              Pictură de I.V. Danu Întemnițat intr-o mireasmă - cristal iunie își ...