Tuesday, June 14, 2011

Conducere sub influenta alcoolului nu mai reprezinta un pericol publicIn judetul Bihor o tanara dispare din lumea noastra in urma unei coliziuni fatale provocate de catre un jmeker in Mertzan !
Magistratii acorda in dulcea clementa -tipica justitiei noastre, privilegiul respectivului sofer turmentat, ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate.

"Ulterior, în jurul Mercedesului boţit s-au adunat şi amici ai şoferului, despre care BIHOREANUL a obţinut informaţii că se numeşte Iuliu Chiş şi că are 37 de ani. În timp ce medicii le acordau primul ajutor victimelor, "gealaţii" lui Chiş se luau de martorii la eveniment: "N-ai treabă, fraiere, vrei să pleci împachetat de-aici? Vrei să pleci împachetat?", a ameninţat unul dintre ei.

De altfel, poliţiştii au concluzionat fără probleme că vina îi aparţine bărbatului aflat la volanul limuzinei. "Accidentul s-a petrecut în condiţiile în care şoferul Mercedesului nu a respectat semnul "Cedează trecerea", nu a acordat prioritate, a pătruns în intersecţie şi a izbit din plin Tico-ul", a declarat inspectorul Adrian Sabău, de la Poliţia Rutieră, care coordonează ancheta la faţa locului. " (Sursa Bihoreanul)

Vom deveni un cartel gen Columbia ori Mexic.

No comments:

Bonne Fete, Canada !

Canada ramane o tara mama si binecuvantata. Astazi isi serbeaza ziua de nastere. Este tara in care fiul meu a copilarit si as spune cu nos...