Wednesday, November 3, 2010

De la Franks citire...

In anul urmator poate vom incepe o noua campanie electorala pentru un nou presedinte, Jeffrey Franks. Dumnealui isi petrece foarte multe zile in Romania si da indicatii pretioase.
Din jiltul domnesc dambovitean va putea opera eficienta infeudarii tarii pe termen nelimitat prin imprumuturi din care poporul nu va mai iesi niciodata.


Tuesday, November 2, 2010

Arta de dincolo de garaCu intarziere trimit un La Multi Ani nepretuitului prieten, ziarist si iubitor de arta Corneliu V. Mihail. Sarbatorim o saptamana inainte si una dupa, ca in vremea anilor de liceu pe cand discurile invechite si benzile magnetice abia desluseau muzica prin cartierul de jos dintre calea ferata si Cibin.
Un om de mare rafinament si generozitate de nobil adevarat, si nu de parvenit, isi dedica timpul si pasiunea unei galerii de arta.
Altii si-au deschis tarabe si birturi - SRL-uri vremelnice si obscure, Corneliu ramane fidel artei, placerii estetice inconjurat de zeci de picturi in burgul incapator ca un labirint stravechi.
Gandul bun sa calauzeasca oricarui trecator pe langa Galeria din spatele hotelului Imparatul Romanilor si sa arunce o privire peste minunatele exponate adunate cu multa truda de catre maestrul nascut dincolo de gara in periferia cu tei si iasomie.

Broderie de vară

                                                              Pictură de I.V. Danu Întemnițat intr-o mireasmă - cristal iunie își ...