Monday, May 21, 2012

Un poem

Inceput de vara Dimineata se destrama –cuvinte nespuse intr-o spunere tarzie e vremea verdelui lent pastel deslusit cu greu in hatisuri, sunetul se surpa amiaza ingroapa panza– in iia ce doar printesa verii stie bine sa o imbrace.

Sunday, May 20, 2012

Un gand de Sfanta Elena

De la o vreme padurea numita familie isi pierde pe rand arborii si ne trezim tot mai singuri intr-o viata defrisata. Tanti Leana, sora mai mica a mamei a trecut mult prea timpuriu in nefiinta. Am crescut in preajma ei, mi-a fost nu numai ca o mama, ci un bun sfatuitor. A fost una dintre cele mai bune asistente medicale, si de copil, si pana in present nu am cunoscut pe altcineva sa faca injectiile ca ea. Chiar daca astazi nu mai e printre noi aceasta zi insorita de mai e sarbatoarea ei. Camd mi-am luat ramas bun de la ea intorcandu-ma in SUA mi-a daruit o icoana de sticla spunandu-mi sa ma rog pentru ea. Dupa plecarea ei dintre noi am inteles ca stia ca nu aveam s-o revad. Stia de suferinta ei incurabila.

Tiberiu Dianu - The State of the Union Speech and the American Dream

Am privilegiul să vă prezint un jurnalist si un analist politic de înaltă tinută, Tiberiu Dianu. Cărtile și articolele sale  sunt  o invita...