Friday, May 6, 2011

Al Qaeda cere razbunare

Ienicerii lui Ben Laden anunta la Cairo noi revanse.
Ce ar fi ca musulmanii dornici de razbunare si orbiti de ura sa stea in desertul lor la coada camilelor.
Inteleg ca sunt fericiti in rugaciunile lor catre Allah si catre paradisul cu fecioare.
De ce sa mai vina sa traiasca in pacatele lumii nemusulmane ?

Wednesday, May 4, 2011

Viva Mi Mama !







Astazi sarbatoresc de doua ori !

Fiesta Mexicului si ziua de nastere a mamei.

Nu pot decat sa-i transmit un cantec si o imagine de aici, din suburbia Washington-ului !

La Multi Ani si sa ne revedem cat mai curand cu putinta !







Viva Mexico !






















Cinquo de Mayo (Ziua de cinci mai) reprezinta sarbatoarea nationala a Mexicului si celebrarea victoriei armatei mexicane asupra ocupantilor francezi din 5 mai 1862.

Cinquo de Mayo a fost preluata ca zi de petreceri de catre populatia hispano-americana, de catre americani, si confirma o bucurie totala generata de spiritul exploziv al unei extensii de multa voie buna, dans si mese copioase.

Vecinii, colegii mei de aici se intereseaza mai putin de semnificatia istorica, de caracterul patriotic al zilei, ci de pretextul unei iesiri din comun, din plictis.

Natura umana se repeta. Ca in vremurile defilarilor comuniste nimanui nu-i pasa de semnificatia zilei de 1 Mai, ci de berea si de micii sfaraind pe gratare la iarba verde.

Tequila devine stapana bauturilor.

In Florida, invitat la un banchet al catorva prieteni mexicani, am adus cu mine ca tot omul o sticla adusa din Ardeal si grijita bine.

Mexicanii batosi (as zice in termen de al nostru ocosi) m-au imbiat sa beau tequila, care era la fel de tare ca si tuica olteneasca.

Am tras dusca dupa dusca, iar apoi i-am imbiat eu sa deguste din tuica mea intoarsa de doua ori( din prune bistritene). I-am avertizat de taria alcoolului.

S-au imbulzit sa-si manifeste barbatia in a da peste gat cateva pahare.

S-au torpilat bietii mexicani adormind cu capul pe mese.

Am ramas pana in zori inconjurat de femeile ramase fara de partener si trebuind sa topai, sa tin pasul la toata fiesta mexicana.

Si astazi mai am o sticluta de tuica imprejmuita de alte sticle de tot felul.










Monday, May 2, 2011

Misiune indeplinita

In sfarsit Bin Laden si-a primit lovitura de gratie. Trebuie recunoscut si apreciat sprijinul oficialilor pakistanezi fara care operatiunea de eliminare a unuia dintre cei mai insemnati Rattus Norvegicus nu ar fi fost indeplinita.
Felicitari fortelor speciale americane !

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...