Saturday, April 13, 2019

Assange erou sau infractor ?

În lumea democrației comportamentul depășește limita legalității aducănd exprimarea liberă la cote distructive.
Arestarea fondatorului Wikileaks Julian Assange apare ca un moment crucial în istoria contemporană, și foarte controversat
Numeroși activiști pledează pentru dreptul la liberă expresie.
Sigur jurnaliștii sunt mesagerii libertății de opinie, ai adevărului.
Să nu uităm însă că multe dintre metodele sale violează secretele militare și private ale Statelor Unite ale Americii de exemplu.
Să nu uităm că Assange se află sub acuzația unui delict de viol în Suedia.
Lumea o ia razna. Un veritabil violator la propriu, dar și un violator al integrității altor țări folosindu-se de mijloace necurate de spionaj nu poate fi considerat un erou.
Sunt de acord ca acesta să fie deferit atât justiției suedeze, dar celei americane. El este și cetățean australian. Primul Ministru australian declară că acesta trebuie judecat de țările în care a comis delictele: Suedia, Salvador ; S.U.A.
Consider din nou că violarea drepturilor omului nu s-ar aplica în cazul lui. Incălcarea legilor țărilor expuse trebuie să fie o lecție pentru toți conspiraționiștii plătiți de către forțe oculte cu intenții de răsturnare a lumii democratice, deci o împingere către anarhie.









Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...