Sunday, September 11, 2016

Din partea Ambasadei Romaniei in Washington DC

Stimaţi prieteni şi colaboratori,
 
În continuarea comunicărilor privind votul în străinătate la alegerile pentru Parlamentul României 2016, vă aducem la cunoştinţă că Guvernul României a aprobat Ordonanţa de Urgenţă nr. 47 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016, care vor avea loc la data de 11 decembrie 2016.
Una dintre modificările incluse în Ordonanţă se referă la introducerea posibilităţii alegătorului de a transmite cererea de înscriere în Registrul electoral către misiunea diplomatică şi prin e-mail, până la data de 14 septembrie 2016, atunci când este prevăzută închiderea Registrului electoral.

Rugăm sprijinul dumneavoastră pentru diseminarea comunicatului anexat, conţinând informaţii despre modificările legislative şi adresa de e-mail pusă la dispoziţie de Ambasada României la Washington pentru înscrierea în Registrul electoral, către comunitatea românească aflată pe teritoriul Statelor Unite, pe canalele de comunicare aflate la dispoziţia dumneavoastră.
 
Cu mulţumiri anticipate şi deosebită consideraţie,
 
Gabriel Rotaru
 
Political Counselor
LOGO  misiuni--03EMBASSY OF ROMANIA
to the United States of America
1607 23rd Street NW
Washington, DC 20008


Phone:  +1 202 2324749 # 107
Fax:       +1 202 2324748
E-mail:  gabriel.rotaru@mae.ro
http://washington.mae.ro
facebook.com/romanian.embassy.us
 
 
 

No comments:

Romania Transport sau succesul unei familii

Sute de romani il cunosc pe Nea Ghita de aproape doaua decenii in SUA. Inainte sa existe internetul Gheorghe Florea a inceput o afacere de ...