Friday, February 12, 2010

Domnului Doctor cu dragoste frateasca

Chicago, 2008
Sibiu, 2006

Sibiu, 2008


La cules de vie



Doctorul Dan Filip reprezinta categoria oamenilor modesti carora nu le place sa se vorbeasca despre ei.
Nascut in Agnita(13 februarie 1968), absolvent al Liceului Octavian Goga din Sibiu si apoi trecand cu rezultate excelente studiile de medicina in Targu Mures se stabileste in Sibiu.
Se specializeaza in neurologie si isi imparte timpul intre garzi, cabinet, studiu si specializari continue, participari internationale in SUA, Italia, Olanda, Singapore, Finlanda, Belgia sa.
Nu concepe sa traiasca altundeva decat in Sibiu.
S-a ridicat pe propriile-i puteri fara niciun sprijin in afara de vointa si tenacitatea celui ce lupta sa se depaseasca pe el insusi.
In liceu a cunoscut-o pe Liliana, dragoste unica si sotie. Dan devine un sot si tata model avand ca drept ideal crearea unui viitor insorit lui Andrei, fiul familiei Filip.
In putinele ore disponibile Dan scrie versuri, compune muzica, el insusi fiind un interpret si chitarist talentat.
In cartierul de dincolo de gara din Sibiu (Lazaret) vecinii, prietenii, colegii se bucura de prezenta sa la petreceri alaturi de sotia sa- inzestrata cu o voce minunata.
Dragoste reunita in viata de liceeni in parcul Sub Arini, in spatiul marital, in cantecele fredonate de zeci de ori si de ce nu in imaginarul parcurgerii anilor multi pana dincolo de nunta de aur.

La Multi Ani, Dane si sper ca intr-o zi ca alte mii de medici si sibieni sa iti urmeze exemplul.








2 comments:

Filip Dan said...

Multumesc mult, Florin , pentru urari,... si pentru biografie. Ne gandim si la tine astazi si va asteptam cat mai curand la Sibiu. Sarutari lui Delia. Dan Filip

Liliana Stefan said...

Frumos!!!La multi ani!!!Multa sanatate si multe primaveri cu bucurii!!!! Cu drag,Lili Stefan.

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...