Wednesday, April 22, 2009

Cine nu are drumuri cu gropi sa-si cumpere…


Iata ca odata cu lumina sfanta adusa cu charterul de la Ierusalem o veste ne ilumineaza viitorul turistic pe plaiul mioritic.
O gaselnita geniala menita sa starneasca invidia Germaniei mai ales caci ei nu mai au gropi in drum de vremea lui Bismarck, si nici carute cu boi sau cu cai. Uite asa ne afundam si mai mult alaturi de tarile subdezvoltate unde turismul e pe elefanti sau pe camile.
"Pe drumurile din România cu multe gropi se poate merge cu căruţa, se poate face turism de caravană, pentru că în Germania nu există un astfel de turism” declara Ministrul Turismului Elena Udrea intr-un comentariu televizat la Realitatea Tv.
Astfel am rezolvat problema majora a asfaltarii.
Mi-as dori sa vad in primul rand parlamentarii-detinatori ai masinilor “bengoase” asezati in caravane, carute si altfel de litiere. Ce sa mai vorbim de beizadelele impopotonate in Hermes ori Vuiton mirosind baligarul din colbul strabun in “faeton de gala”?
As fi curios care va fi traseul turistic al acestor viitoare mijloace de locomotie ? As sugera sa fie proiectate in Pipera, pe malul lacului Snagov si pe alte mosii boieresti.
Poate din cand in cand pasagerii vor sa faca un popas pentru a-si face trebile-mai mici, mai mari pe langa drum, pe langa gard si pe sub poduri ca doar si asta va face parte din noul obiectiv turistic ecologic cu sau fara hartie igienica. Ca foi de nuc sau de brusturi s-or mai gasi din plin…

1 comment:

Ion Vincent Danu said...

De unde-i poza, florin? Turnisor?

danu

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...