Sunday, May 19, 2013

Colonizarea Romaniei

Nu fac parte din grupul de sustinatori orbiti de ideea ca suntem buricul pamantului. Ma nemultumeste insa rautatea, poate arogarea superioritatii in cazul artei.
Nu sunt expert in noile curente muzicale si nici in Bucataria Eurovision.
Se pare ca pe toate planurile se incearca o apasare cu bocancul pe capul celui si asa e la apa.
De la scandalurile cu carnea de cal, de la emisiunile franceze la adresa romanilor, de la impunerea neutilizarii bicarbonatului de sodiu in mici, de la ofensa adusa lui Cristian Mungiu ca e cersetor si pana la reducerea tarii intr-un tinut al Curtii de la Bruxelles exersam supunerea, subordonarea.
Lipsa de demnitate coborata din tribunele politicienilor si injectarea poporului roman cu aceasta este rezultatul parcurgerii celor 23 ani de dupa caderea comunismului.
Ma incumet sa o cred pe cuvant pe Angela Gheorghiu al carei talent si notorietate sunt garantie. Va reproduc  un pasaj din cuvintele ei adresate romanului prezent, si pare-se, nedreptatit la Eurovison:

"ITI MULTUMESC CA MI-AI DEMONSTRAT CA SI IN CONDITIILE CELOR MAI MARI EMOTII SI CONDITII DE MAXIM STRES AI FOST SI ESTI LA CEA MAI MARE INALTIME CAT DE MULT SELF CONTROL AI. STIU CA TE ASTEAPTA MOMENTE DE MARI SATISFACTII DAR SI ENORM DE MULTA MUNCA.
ACEST CONCURS ATAT DE CONTROVERSAT SI INJUST PRIN JURIZARE, STIM DEJA CU TOTII CA IN ACEL CONTEXT DE ASEARA, DACA AI FI REPREZENTAT O ALTA TARA, FARA A O NUMI, PENTRU A EVITA VREO POLEMICA, AI FI FOST JURIZAT ALTFEL.
CA PROFESIONIST IMI PERMIT SA SPUN CU SIGURANTA CA -NU TALENTUL- A PRIMAT ASEARA, DIMPOTRIVA. MAI SUNT SI EDITII CA ACESTEA... DAR A FOST DOAR UN PASAJ SI O EXPERIENTA PERSONALA PE CARE AI DORIT SA O SIMTI.
BRAVO BRAVISSMO CEZAR!!!! PRIMUL EVENIMENT SI CEL MAI APROPIAT, CONCERTUL DIN 25 MAI. THE SHOW AND LIFE MUST GO ON!!!"


No comments:

HAPPY MOTHER'S DAY !

on the bank of spring i asked a little girl about her mother. she was drawing me the sun and a flower. She knew the waves would wipe...