Thursday, December 31, 2009

Ne sibienizam !

Tocmai ma gandeam nu in mod disicriminatoriu, Sibiul e un loc unic cu oameni ambitiosi si uniti intre ei, formand o comunitate distincta.
Sprijinul reciproc constituie o linie definitorie in cadrul unui grup minoritar situat in lumea imigratiei.
As multumi la acest sfarsit de an lui Vivi Boborodea, medic sibian, pripasit si el in SUA, pentru sprijin la nevoie (sa-l numesc ajutor dezinteresat) precizandu-va ca fara asigurare medicala viata de aici nu mai e atat de minunata.
Exemplul sibienilorcare din timpul anilor de facultate la Cluj, Iasi, Bucuresti organizau cele mai frumoase intalniri cu cantecul al carui refren il mai fredonez in falsetto: Fost-am student sibian/Naiba stie in ce an/ Ai restanta, n-ai vacanta/Asta n-are importanta/Cand esti sibian - ar putea fi un exemplu de preluat de catre toti romanii din tara si din extensie, caci Romania din afara nu e intotdeauna rupta de tara asa cum se sustine de catre unele voci.
Uniunea face forta.
Transmit inca o data sibienilor un Revelion minunat !
Crenvursti in zeama de varza, tuica fiarta si vinul de Apold.


2 comments:

Filip Dan said...

La multi ani, Florin, impreuna cu Delia si Sebastian si toti care sunt in jurul tau la trecerea dintre ani. Ne gandim la voi cand bubuim sampania si zguduim strada Ipatescu cu artificiile. Un An Nou fericit! Dan, Liliana si Andrei

cibinensis said...

La anul vom sarbatori pe Blvd Ana Ipatescu si noi.

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...