Monday, February 7, 2011

Noi metode de inselatorii pe net




Daca scrisoarea nigeriana si-a pierdut eficienta in pacalirea atator interesati de un castig rapid, masterii escrocheriilor pe internet au gasit formule noi de fraudare, de castig pe seama naivilor.
Colata pe una dintre indeletnicirile cele mai vechi, ademenirea sexuala isi exercita tentatia asupra multor cautatori online de iubite, de o partida sexuala sau de casatorii.
Anunturile in site-urile matrimoniale ori de socializare se insira cu poze de femei frumoase, senzuale si zambitoare, de cele mai multe ori - persoane exotice din Africa sau din Asia.
Isi incep conversatia prin a atrage compasiunea interlocutorului printr-o descriere a vietii lor intr-un orfelinat in urma pierderii parintilor-fosti demnitari bogati si influenti. Urmeaza apoi dorinta de a iesi din tara in care se afla si promit ca vor face partasi la niste conturi substantiale lasate lor ca mostenire.
Promit si o fidelitate permanenta si multe placeri in schimbul ajutorului primit.
Nu dati numarul de telefon si nici alte informatii personale - date bancare, adrese etc.
Pozele sunt standard si facute de specialisti, par prea profesionale pentru o simpla chatista.
Pe parcursul conversatiei cu presupusele dudui nefericite se remarca o punere a enunturilor conversatiei in chat prin functia copy paste. Ele au deja o pagina de raspunsuri standard de dialog si la o cercetare abila reiese ca una spui si alta spune nickul cu care te afli in conversatia virtuala.
Alteori fete din Filipine si alte tari asiatice stau la panda pe net si isi ofera serviciile de striptease in fata web camului in schimbul unor sume de bani ce ar trebui sa plece prin Western Union catre ele.
Ca se vor mai dezbraca sau nu, dupa primirea banilor cine stie ? Trebuie sa intrebam pagubitii!
Cert este ca Internet Cafenelele din Asia poseda cabine private cu computere de unde fetitele dulci isi arata trupul spre desfatarea unei partide de sex virtual.


No comments:

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...