Sunday, November 3, 2019

SIBIU pentru Johannis.Simina Constantinescu


Sibiul a cunoscut o reverberație unică și amplă. Nu poate fi egalat de niciun alt oraș din țară, și aceasta datorită lui Klaus Johanns.

Poziția lui de președinte nu a cunoscut aceeași libertate ca pe plan local, la Sibiu, tocmai din cauza puterii legislative limitate, și apoi a unui guvern potrivnic.

Sibienii pot confirma schimbările pozitive și se mândresc cu președintele Klaus Johannis.

Deși calomniile și atacurile nejustificate curg în serie pe plan internațional sunt de necontestat.

Dintre susținătorii sibieni implicați dezinteresați se remarcă prin activitatea de benevolat și de activist de campanie electorală, Simina Constantinescu, o strălucită profesoară de liceu și un cetățean exemplu de implicare civică în viața cetății.


Ea este conștientă că eșecurile politice din România ultimilor ani sunt cauzate și de nepăsarea populației vizavi de participarea la vot.

Cetățenii cu drept la vot trebuie sa fie prezenți la urne.

Un alt element rămâne asimilarea de către populație a cunoașterii manifestului și programului de reforme prezentate de către politicieni în campania electorală.

Simina și-a dedicat zile în șir ca un susținător de elită al PNL-ului și al președintelui Johannnis. Nu a împărțit portocale ori alte pomeni, ci s-a folosit de forța bunului simț.


Votăm Johannis pentru o Românie nouă!









No comments:

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...