Wednesday, January 18, 2012

Cu silicoanele inainte vom avea victorii multe !

Este surprinzator ca intr-o zi de duminica in plina zi pe un canal tv(15 ianuarie 2012) in Romania o emisiune se transforma intr-o parada a prostului gust si a vulgaritatii.
Parca institutia de control a audiovizualului ar trebui sa se gandeasca la soimii holbati in fata televizoarelor in plina zi. De parca nu ar vedea destule !
Diva plecata la Monte Carlo infuriata pe sat revine in plina voga ca eroina, vedeta si purtatoare de silicoane sub transparenta unei rochii indecente.
"Plec suparata pe tara mea, plec dezamagita de breasla mea, plec scarbita de o presa mondena jegoasa, plec indurerata ca nu mai pot ajuta oamenii care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotarata ca macar fiului meu sa ii fac dreptate, plec promitandu-le parintilor mei prea tristi de atata vreme ca vor zambi din nou. Plec cu mila si mirare pentru toti prostii care m-au hulit si m-au jignit. Ma intreb sincer: Ei cu ce s-au ales?".

No comments:

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...