Monday, March 8, 2010

Tratat de intrebuintare a unei femei de 8 Martie

O anume femeie fatala - produs de mahala se autoproclama ca un veritabil idol de urmat.Cutia Pandorei si-a deversat rufele murdare .
De fapt nu e altceva decat o trecere in revista a talentului de Dalila mediatizat cu sarg de cateva canale tv din Romania.
Intoarcerea ei pe plaiuri mioritice din insorita Mediterana ne convinge ca generatiile mai tinere, mai ales de cele de sex feminin au nevoie de un model de urmat.
E mult mai simplu sa te lipesti de un bogatas, sa treci din poarta in poarta ca vestea cea rea si totodata sa iei locul bunelor exemple. De ce sa mai studiezi, sa muncesti ?

1 comment:

Unknown said...

Mare dreptate ai. Tinerii din ziua de azi se viseaza Gigi Becali, iar tinerele un fel de Monica Columbeanu. Asta deoarece mass-media prezinta viata vedetelor parvenite si nu a oamenilor care au muncit sa ajunga cineva. Eu am ramas socata cand la o serbare la o gradinita, l-am itnrebat pe un baietel ce era constumat in doctor intr-o sceneta daca vrea sa se faca medic, iar el mi-a raspus ca-si doreste sa "se faca Gigi Becali". Am ramas fara cuvinte...

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...