



Nu mai spunem Japonia, ci Sushi;
Nu mai spunem Italia, ci Pizza,
Nu mai spunem Spania, ci Paella;
Nu mai spunem Germania, ci Bratwurst;
Nu mai spunem Mexico, ci Tortillas;
Nu mai spunem Turcia, ci Doner Kebab sa.
Nu de multe zile am avut placerea sa lucrez alaturi de reprezentanta unei firme de desfacere de produse alimentare specifice tarii El Salvador.
O tanara pe cat de placuta, pe atat de indemanatica in descrierea si prepararea catorva mancaruri din Salvador, tara sa de origine m-a facut sa descopar ca o tara numita Tom Degetel al Americilor se distinge printr-o bucatarie exotica de imbinare cu influenta spaniola.
Diversitatea, rafinetea catorva feluri de mancare sunt cartea de vizita a unei tari tropicale ospitaliere din America Centrala.
Va ofer cateva imagini surprinse alaturi de Penelope, colega de breasla in domeniul marketingului in cateva supermarketuri americane.
(Va urma)
No comments:
Post a Comment