Friday, October 2, 2009

Carte de departe

De aici va privesc cu dor...
Un zambet !










Seara in Washington isi deseneaza culorile de toamna. Lipsesc pomii fructiferi si vita de vie urcand obraznica pana la streasina cerului.
E sambata seara la Sibiu si lumea se aduna la un pahar.
Nu pot fi prezent, in schimb fiul meu Sebastian isi sarbatoreste un sfert de secol alaturi de bunici.Tataia va implini curand si el 80 de ani !
Verisoara Lili,Verisoara Adriana din Israel sunt nascute in octombrie, Tanti Vena in octombrie, cumnata Ruxandra in octombrie ( a schimbat si ea prefixul) !
Nu fiti tristi si inveseliti-va din vinul tescuit de mine acum vreo doi ani sau trei.
Varutul Dan sa ia chitara si sa mai traga o cantare pentru cine-i nascut in octombrie si nu numai…
Aici in suburbia Fairfaxului inchinam si noi pentru voi toti cu dragoste
Sarut mana parintilor, imbratisari mesenilor si un gand bun si voie buna lui Sebastian.

Delia si Florin
PS Cu fiecare imagine retraim clipele minunate si apropierea de voi toti si de Sibiu.



2 comments:

Andrea Ghiţă said...

M-a impresionat cum ai scris "carte". Am si uitat ca la noi, in Ardeal, scrisorii i se spunea si carte precum dovedeste cantecul "M-as sui in deal la cruce" si cu notarul manios, daca-l mai stii

Fii sigur ca toti cei adunati la masa festiva au fost cu gandul si cu sufletul la tine si asteapta cu nerabdare primavara viitoare, sa va reintalniti.
Andrea

Oana T. said...

Ai o familie frumoasa si e normal sa fii mandru. Sa iti traiasca fiul si tatal si un calduraos "La multi ani!". Tot de la o balanta :)

Happy Thanksgiving Day!

  Happy Thanksgiving Day!   Autumn's gold flows into the ocean, people welcome the last light before the snow. Peace and joy, the fire r...